Green Valley: “cada concert és especial, i els de València ens van agradar molt”

Green Valley, Entrevista, Hijos de la Tierra

Nosaltres hem investigat i sabem algunes cosetes sobre vosaltres, però per a qui no vos conega, quins són els inicis de Green Valley?
Doncs, com per tothom, els inicis de Gren Valley van ser difícils però il·lusionants. Els orígens de Green Valley es troben a Vitoria. Ander Valverde (el cantant) va començar a cantar en Sound Systems i quan va trobar necessari que el missatge estigués recolzat per una banda en directe, es va crear el grup. Després va arribar el viatge a Barcelona, on el grup va aterrar-hi amb totes les ganes del món, per tal d’ampliar els seus horitzons. Aquí alguns components van marxar i d’altres van arribar, però el missatge i l’alegria van continuar. Actualment celebrem els 10 anys de la banda, anys plens de bones coses, amb alts i baixos com en totes les coses de la vida, però amb les mateixes ganes del principi de fer música i conèixer gent i llocs de tot el món.

Veiem que a Catalunya i el País Basc la formació està recollint molts èxits, i a València omplireu el Loco, quina sensació vos va donar la ciutat?
La veritat és que la resposta que vam trobar a València va ser espectacular. La sala on vam tocar tenia l’escenari molt a prop del públic, i la connexió amb la gent en aquests casos és total. De fet vam tornar-hi la setmana següent, ja que es va quedar públic sense entrada el primer concert, i molta gent va repetir, senyal de que el primer concert els va agradar. Cada concert és especial, i el dos que vam fer a València ens van agradar molt.

Creieu que el projecte de Green Valley pot coallar en terres valencianes?
El projecte Green Valley es base en un missatge universal de unitat, pau, respecte i amor, que es pot entendre a tot el món. Aquest missatge està acompanyat per música, que es un llenguatge que a tothom li arriba, i per tan, creiem que també pot coallar en terres valencianes. A tot arreu, la gent te els mateixos sentiments, anhels, il·lusions i esperances i Green Valley parla de sentiments universals.

Green Valley, Entrevista, Hijos de la TierraEl Rototom ha estat una gran bossa d’oxigen a l’escena reggae tant valenciana com estatal, quina opinió vos mereix com a esdeveniment no únicament musical?
Tots els esdeveniments que formin part de l’escena Reggae estatal son importants, i si parlem del Rototom, que és un dels festivals més important d’Europa, encara més. En festivals tan grans, no només es centren en la part musical, sinó que també hi pots trobar xerrades, activitats i espais destinats a informar a la gent.

Green Valley comparteix la intenció de exposar un missatge musical a tots aquells que escoltin les nostres lletres, i per tan, considerem que la feina extra-musical que fan aquests festivals és molt important.

Hem pogut llegir una entrevista vostra en revistes especialitzades sobre la marihuana. Quina és la vostra opinió al respecte?
Nosaltres creiem que tothom pot fer el que li vingui de gust, sempre que no molesti a la resta de la gent. La marihuana és un producte natural, que brota de la terra des de fa molts anys i que si en fas un bon ús, no implica cap problema. La llibertat personal és per nosaltres molt important i creiem que moltes vegades les lleis van per darrera de la gent.

Quina ha estat la repercussió del vostre últim disc? S’esperaveu l’èxit aconseguit?
La repercussió dels discos de Green Valley ha augmentat progressivament. Amb aquest últim, hem assolit el punt més alt fins al moment. Sempre que treus un disc, tens la por i el dubte de si agradarà o no, i en el fons del teu cor creus que pot ser que no arribi a la gent. Partint d’aquí, sempre és una sorpresa que agradi i la satisfacció que reporta veure a la gent cantar les teves cançons en els concerts és indescriptible.

Quins són els següents passos de Green Valley? Seguir rodant el “Hijos de la tierra”? O nou disc? Mirant la vostra discografia aneu a disc per any!
Els següents passos de Green Valley és treballar, disfrutar i gaudir de la música. Actualment ens trobem presentant “Hijos de la Tierra” per tota la península, i en breu anirem a fer les amèriques, projecte que ens fa molta il·lusió. Alhora, ja estem preparant cançons pel següent disc, ja que és allò que ens agrada. La idea és no parar i seguir fent cançons que arribin al màxim públic possible.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €