‘Fills de la Nit’ nou videoclip d’Smoking Souls

Smoking Souls, una de les bandes que ha esclatat el darrer any 2014, estan d’estrena. Després d’una reeixida gira amb la que han eixamplat vastament el seu públic, els de Pego publiquen “Fills de la Nit”, videoclip i single que els serveix d’avançament del que serà el seu segon disc Nòmades.

Fills de la nit” -relata Pau Berga el seu director – és un videoclip narratiu a partir d’una interpretació lliure de la lletra del primer single de Smoking Souls. Amb reminiscències estètiques a The village de M. Night Shyamalan i els contes dels Germans Grimm, la història es posa en la pell de dos protagonistes de curta edat que descobreixen una misteriosa casa en mig d’un bosc, a l’interior de la qual només poden veure una obscuritat penetrant. L’entrada a aquesta casa els porta al seu propi món interior, tot iniciant una reflexió sobre la pèrdua de la por, l’emancipació i l’homogeneïtzació social.

La peça ha estat dirigida per Berga, qui també s’ha encarregat del guió a partir d’una idea original del propi grup, i produïda i realitzada per l’agència Graphic Records. La localització principal del videoclip es troba a la comarca valenciana La Marina Alta, d’on són originaris tots els membres de Smoking Souls, i on està establerta la banda.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €