‘Literatura i pop’: taula rodona amb Xavi Sarrià

Literatura y pop, Ziriza, BancaixaLa Fundació Bancaixa ofereix demà dimarts, 27 de gener, a València, la taula redona Literatura i pop, en la qual participaran diferents músics que també han publicat novel·les i conreat altres gèneres literaris al llarg de la seua carrera artística. L’objectiu d’aquesta taula redona és abordar la relació que existeix entre la creació musical i literària i aprofundir en matisos com la influència entre ambdues disciplines artístiques, els referents literaris dels músics o si la faceta literària d’un músic influeix en la seua popularitat.

En la jornada participaran diversos músics que compaginen aquestes dues arts i que aportaran al públic les seues reflexions i la seua experiència personal, com Xavi Sarrià, capdavantera de Obrint Pas, una de les bandes valencianes que major projecció internacional ha tingut en els últims anys, i autor dels llibres Històries del ParadísTotes les cançons parlen de tu; Cisco Fran, capdavanter de La Gran Esperanza Blanca i autor de com llibres Fotos movidas, Bob Dylan en España: mapas de carretera para el alma; Néstor Mir, cantautor rock que acaba de publicar la seua primera novel·la, La conquista del oeste (o la muerte de Uli Zuma) en la branca editorial del seu propi segell, Malatesta Records. I Carolina Otero, cantant de Lülla i autora dels llibres com Versos para un hombre de pero en pecho.

Xavi Sarrià, Obrint PasLa taula redona serà moderada per Carlos Pérez de Ziriza, periodista especialitzat en informació musical i col·laborador de mitjans com El País o Mondo Sonor.

Recordeu, la jornada es desenvoluparà demà dimarts, 27 de gener, a les 19h, en el Centre Cultural Bancaixa de València. L’entrada és gratuïta, però limitada a l’aforament de la sala.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €