Berri Txarrak presenten el seu nou disc amb Smoking Souls

Berri Txarrak

La mítica banda rock navarresa Berri Txarrak han publicat recentment un triple disc amb el que celebren els seus 20 anys d’existència. Després de convertir-se – tot i cantar en basc- en un dels grups de rock més internacionals de l’estat espanyol. Denbora da Poligrafo Bakarra és el nom del triple àlbum amb el que aporten 20 cançons més a la seua discografia. Tot i això, cadascun dels tres discs ha estat produït per un productor ben diferent. El resultat és una de les més grans obres rock dels últims anys gràcies al dolç moment compositiu de Gorka Urbizu i el treball dels productors Ross Robinson, Ricky Falkner i Bill Stevenson.

Berri Txarrak i Smoking SoulsEn la gira de presentació de Denbora da Poligrafo Bakarra, València té el seu torn aquest dissabte a l’Espai Rambleta. Obriran la nit un dels nous valors del rock valencià, que es mouen en coordenades musicals properes a les de la banda euskaldun. Es tracta d’Smoking Souls, que aprofitaran per rodar el seu nou directe abans de la presentació oficial del seu nou disc Nòmades el proper 7 de març a Pedreguer. Les entrades per al concert de l’Espai Rambleta es poden adquirir encara ací.

Arran de la seua anterior visita a València vam tindre ocasió de parlar amb la banda de Lekumberri en una entrevista en vídeo que podeu vore ací:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €