GLUPS!! 30 anys, versió de la comèdia musical de Dagoll Dagom al Micalet

Glups!! Teatre Micalet

10 actors donen vida a més de 45 personatges, que canten, ballen i viuen amb una ambiciosa posada en escena, amb més de 75 canvis de vestuari i una complexa escenografia, molt més gran que la que Dagoll Dagom va utilitzar al 1983. Per a la seua construcció han participat dissenyadors, graffiters, ferrers… que han aplicat el reciclatge amb molt sentit de l’humor.

Glups!! Teatre MicaletLa companyia Dagoll Dagom ha confiat plenament en YuKataca Teatre per fer realitat esta nova versió de GLUPS!! 30 anys després. I de fet, els autors i intèrprets originals del musical tornaran a València el pròxim 6 de febrer per assistir a l’estrena de l’obra, al mateix escenari on ells la van representar al 1983.

GLUPS!! 30 ANYS és una comèdia musical inspirada en un còmic francès de Lauzier, el qual representa les misèries humanes que desgraciadament no han canviat en la nostra societat actual. La companyia Dagoll Dagom va crear aquest espectacle en 1983 i resulta vertaderament curiós que siga tan vigent la radiografia que fa de la societat del nostre país i dels valors humans. “És la nostra manera d’homenatjar la gran aportació al teatre que va fer i segueix fent la companyia Dagoll Dagom”, en paraules de Josep Manel Casany director de l’espectacle.

L’espectacle GLUPS!! 30 anys es representarà al Teatre Micalet del 6 al 15 de febrer en 8 úniques funcions. El podreu veure dimecres, dijous i divendres a les 20.30h, i dissabte i diumenge 19h. Pots fer-te amb l’entrada ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €