Smoking Souls presenta Nòmades amb Tardor i Escala i Corda

Smoking Souls presentació NòmadesEl grup de rock per excel·lència de La Marina Alta, Smoking Souls, presentarà el seu nou disc ‘Nòmades’ aquest dissabte. Serà -com no podia ser d’altra manera- al Rockòdrom de Pedreguer i estaran acompanyats de Tardor, el grup de versions Alter Radio i finalitzarà la nit els dj’s Escala i Corda.

Després de presentar les cançons noves a València, i acompanyats de Berri Txarrak, els de Pego cantaran els nous temes de ‘Nòmades‘ per al seu públic més fidel. Les entrades es podran aconseguir el mateix dia a la sala, 8 euros amb el disc, 5 euros sense CD. L’aforament és limitat, acudiu puntuals per assegurar-vos l’entrada, s’obriran portes a les 23h.

Vos deixem amb el primer single i videoclip de ‘Nòmades‘, ‘Fills de la nit‘ per a que aneu obrint boca. I si vols fer-te amb una entrada gratuïta participa al sorteig exprés que tenim a Facebook.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €