Ser o no res, torna per última vegada al Teatre Micalet després d’una gran acollida

Ser o no res, Teatre MicaletDel 8 al 19 d’abril el públic valencià té l’última oportunitat de veure “Ser o no res” al Teatre Micalet. Un homenatge a Shakespeare que es planteja aquesta qüestió i moltes més. El muntatge, producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet, es va estrenar el desembre de l’any passat i va tindre una gran acollida de públic i elogis per part de la crítica.

Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart reflexionen en escena sobre la situació actual, la crisi, la seua professió… fins arribar als sentiments universals que ningú no ha retratat com Shakespeare. Als textos del genial autor anglés troben també respostes sobre la vida, la mort, l’ambició, el amor o el poder en un diàleg ple d’humor, drama i veritat. Com la vida mateixa.

Ser o no res” és una obra nova de la Companyia Teatre Micalet. La producció pròpia que fa 27 en els seus 20 anys d’història. Per als tres primers dies d’exhibició d’aquest muntatge hi haurà preus especials amb les entrades al 50 per cent. Després del seu últim pas pel Teatre Micalet l’espectacle comença la seua gira per tot l’estat a partir de maig de 2015.

Ara és l’última oportunitat per veure aquest repte teatral que els mateixos actors han escrit i defenen amb passió a l’escenari. Un text que parla de hui però on s’escolta la veu de William Shakespeare, viva i sorprenentment actual 400 anys després. Compra la teua entrada a la mateixa web del teatre per 8,50 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €