Calle 13 i La Gossa Sorda celebraran el canvi polític en la Plaça de Bous

La Gossa Sorda Calle 13La banda porto-riquenya Calle 13 i la banda valenciana La Gossa Sorda celebraran el canvi polític en la Plaça de Bous de València el pròxim 14 de juny. La seua actuació representa el primer gran concert en la ciutat de València, després de la bolcada política de les últimes eleccions. Tots dos grups compartiran escenari per a celebrar eixe canvi de rumb en les polítiques municipals i autonòmiques que tantes expectatives de futur està generant.

Es tracta a més d’un concert que coincideix amb que és la primera vegada que els porto-riquenys actuen a València, i amb que serà un dels últims concerts de La Gossa Sorda en la Ciutat del Túria, després d’anunciar la seua decisió d’abandonar els escenaris.

Calle 13 La Gossa Sorda ValenciaSi vols anar para la orella, Calle 13 han esgotat les entrades a Barcelona i Bilbao, i porten camí d’esgotar les de Madrid. A València encara poden adquirir-se punxant ací.

Calle 13 és una de les bandes urbanes llatinoamericanes més seguides en el món. Amb un total de 21 premis Grammy Llatins i tres premis Grammy, Calle 13 manté a dia d’avui el rècord de premis guanyats com a grup en la història dels Premis Grammy Llatins. La Gossa Sorda ha sigut un dels grups de fusió més actius i activistes del panorama valencià de l’última dècada.

El concert està produït per la promotora de La Marina Alta Suport Produccions.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €