Oques Grasses i Atupa es sumen al cartell del GanxoRock 2015

GanxorockLa tercera edició del GanxoRock està en marxa, serà el proper 7 d’agost a Benigànim (La Vall d’Albaida). El Col·lectiu Cultural El Ganxo, ja va llançar fa unes setmanes les dos primeres confirmacions, Auxili i Kontaminació Akústika.

Hui fet públic dos dels tres grups restants que completaran el cartell del GanxoRock 2015: En primer lloc els catalans Oques Grasses que presentaran el seu disc “Digues-n’hi com vulguis” i avançaran cançons del disc que veurà la llum el 2016. I en segon lloc, des de Montcada, Atupa i el seu “Expansion Pack“.

Aquestes dos confirmacions es sumen a les d’Auxili i Kontaminació Akústika. Com ja va avançar El Ganxo, les entrades han pujat de preu i han passat de 6€ a 8€. Es podran comprar online en la pàgina web www.ganxorock.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €