Cinema i Televisió

Balcony TV València: les millors vistes del Cap i Casal

Mario Sancho | 22 juny 2015

Balcony TV és una iniciativa que va sorgir el 2006 quantres amics de Dublín van gravar un show basat en un artista que tocava al seu balcó amb les vistes de la ciutat de fons. Amb 55 milions de visites la idea es va expandir i va comptar prompte amb una pàgina web on artistes i bandes de ciutats de tot el món van començar a col·laborar de forma totalment altruista i amb l’única finalitat de poder compartir la música d’una manera diferent.

A València la iniciativa està en marxa des del passat mes d’abril, i han passat ja pels balcons del programa Chlöe’s Clue (programa que podeu vore dalt), Metropol, June’s Kaleidoscope, Ambros Chapel, The Divinos, The Braunis, Xavi Gómez ‘Xino’ i Sebastian y Elagua.

Balcony TV València i els seus homòlegs a tot el món

Balcony TV ja ha arribat a més de 50 ciutats de tot el món, entre elles València, amb el programa Balcony TV València liderat per Roberta El Porto, Cristina Contell, Eva Macías, Fran Conills i Juan Pérez. El responsable d’aquesta divertida idea és Stephen O’Regan, cofundador i CEO d’BalconyTV.

Chlöe's Clue a Balcony TV València

, , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.