‘Cançó d’octubre’ és el nou single i videoclip de Mai Mai

Mai Mai presenten ‘Cançó d’octubre’, un single que simbolitza l’inici d’una nova etapa. Amb un so molt més en concordança amb el rock britànic de bandes com Biffy Clyro o Arcane Roots, recuperen la vocació de rock d’estadis i la potència del seu EP debut. La banda valenciana oficialitza amb aquest llançament la seua nova formació de trio. Mario Sancho, Pau Berga i Pau Belda ho tenen molt clar. Tot i haver publicat l’LP Arribar a Mart (Flor y Nata Records) fa poc menys de 7 mesos, Mai Mai han sentit la necessitat de plasmar els canvis a la banda amb nou material.

La nova cançó, produïda i mesclada per Tono Hurtado a Rio Bravo Estudios i Globo Estudio, ha vingut acompanyada de vídeo. La peça ha estat dirigida pel propi guitarrista Pau Berga i produïda pel vocalista i baixista Mario Sancho. ‘Cançó d’octubre’ és l’avançament d’un EP que vorà la llum el febrer de 2016 i que ajudarà a afiançar el nou so de la banda. Movent-se entre les coordenades del rock més actual i l’indie més guitarrer i melòdic, Mai Mai pretenen encendre el panorama i trencar motlles.

Cançó d'octubre és la nova cançó de Mai Mai

Mai Mai al Festivern i el XufaRock

Per a presentar la nova cançó, així com el renovat directe del grup, la banda donarà alguns importants concerts els propers mesos. Participaran al Xufa Rock d’Alboraia el proper 21 de novembre, i la penúltima nit de l’any actuaran al Festivern, el festival valencià d’hivern més important. Anuncien també que ja estan tancant dates per la gira de primaver i estiu del proper any 2016.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €