Cindy Kimberly, de Dénia a la Madrid Fashion Week passant per Bieber

Sovint, la fama costa i, a voltes, et sorprèn. I si no, que li pregunten a Cindy Kimberly, una deniera de tan sols 17 anys i que ha “conquerit” el cor del famosíssim cantant  Justin Bieber! El canadenc volia trobar la misteriosa xica de la fotografia i, per a aconseguir-ho, va penjar la seua foto a l’Instagram. Com ja sabreu, milions de fans del cantant van començar a assetjar a la deniera. D’origen espanyol i indonesi tot i que nascuda a Holanda, viu a la ciutat alacantina des de fa molts anys. La vida d’aquesta adolescent ha canviat radicalment des de la publicació de la foto al perfil de Justin Bieber.

CK embogix Bieber

Però, la noticia és que Cindy Kimberly ha sabut aprofitar l’oportunitat i debutarà al Mercedes Benz- Fashion Week Madrid, què es celebrarà del 19 al 23 de febrer al recinte ferial IFEMA de la capital espanyola. Cindy, molt activa a les xarxes socials, ha experimentat un creixement increïble de followers en aquestes últimes setmanes i la seua popularitat està creixent com la escuma.

Com va assegurar a una entrevista concedida al portal web Vanitatis , la seua vida ha canviat per a bé. “Al principi no sabia com bregar amb açò, però ara em vaig acostumant i tot es va normalitzant. La meua vida és molt normal, sóc estudiant i m’agradaria fer Belles arts en un futur”, assegura la deniera.  A més, Cindy assegura què està totalment dedicada als estudis i que, si alguna vegada havia treballat com a baby-sitter havia sigut “per fer un favor a alguns amics dels seus pares”.

L’alacantina continua vivint la seua vida de forma normal, posteja el mateix tipus de fotografies que penjava abans de fer-se famosa i no es preocupa per la proliferació de perfils falsos que va patir després de la idea de Bieber d’aconseguir una cita amb ella.

Vos deixem amb un vídeo de Hollywood Focus amb les millors fotos del perfil de Cindy Kimberly.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €