Els Catarres i El Diluvi entre les noves incorporacions del Diània

Els Catarres, El Diluvi i la Trocamba Matanusca noves incorporacions del Festival Diània 2016

festival diània els catarres ontinyentEls pròxims 24, 25 i 26 de març torna a Ontinyent el Festival Diània, una alternativa cultural i d’oci perfecta per passar les vacances de Pasqua gaudint de la millor música, tant de grups valencians com d’àmbit estatal, i que ja arriba a la seua tercera edició.

L’organització ja ha anunciat huit dels grups que actuaran a l’escenari Diània entre els dies 25 i 26 de març, unes primeres confirmacions entre les quals destaquen els caps de cartell Aspencat, O’funk’illo i els Catarres, car sense oblidar grups de casa en plena emergència com el Diluvi, la Trocamba Matanusca, Inèrcia, Zerokoma i VaDeBo.

Les tres noves incorporacions desvetlades hui contrasten amb els grups d’estil més rock anunciats al primer avançament del cartell. Des de terres del nord i des de comarques del sud -del Prepirineu i Castalla respectivament-, arribarà el millor folk alegre i combatiu fet a les nostres contrades. Big bang i Alegria, són els discos amb els quals vindran carregats Els Catarres i El Diluvi, replets de cançons que els han funcionat de manera més que exitosa en els seus directes del passat any 2015. D’altra banda tindrem els ontinyentins La Trocamba Matanusca, que continuen pujats a la locomotora balcànica de Mandoro i Boruca (2015); últim treball dels del Llombo que els ha portat a escenaris de grans festivals de l’escena més gypsy i fanfarriera, com l’Iboga Summer Festival o el Reperkusion 2015, i a innombrables festes populares i guateques d’arreu de l’estat.

Amb tot, distints gèneres de rock, folk i fusió que es donaran cita junt a molts altres grups i activitats en un esdeveniment que, com és costum, comptarà també amb espectacles de teatre, xerrades, fira d’entitats, tallers, paelles populars i zona d’acampada.

Després que l’oferta de 100 primeres entrades a 15 euros llançada amb les confirmacions de la setmana passada s’exhaurirà en qüestió de poques hores, l’organització ha posat a la venda abonaments a un preu reduït de 18 euros fins a aquest diumenge 24 de gener a la seua pàgina web. Les entrades, que tindran un preu de 25 euros en taquilla, donaran accés als concerts dels dies 25 i 26. La resta d’activitats seran gratuïtes, excepte els espectacles previstos per al dijous 24 al Teatre Echegaray, que molt prompte s’anunciaran i per als quals s’haurà d’adquirir l’entrada a banda.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €