Festival Diània 2016: Aspencat i O’funk’illo entre les primeres confirmacions

bàner avançament

Els pròxims 24, 25 i 26 de març torna a Ontinyent el Festival Diània, una alternativa cultural i d’oci perfecta per passar les vacances de Pasqua gaudint de la millor música, tant de grups valencians com d’àmbit estatal, i que ja arriba a la seua tercera edició.

L’organització ha anunciat just hui els primers cinc grups que actuaran a l’escenari Diània entre els dies 25 i 26 de març, unes primeres confirmacions entre les quals destaquen els imparables Aspencat i sobretot els sevillans O’funk’illo.

Els de la Marina Alta passaran per la capital de la vall blanca immersos en la gira Tot és ara 2016, que els portarà a recórrer els més destacats festivals valencians i d’arreu de l’estat. O’funk’illo, per la seua banda, arriben per fer trontollar el Diània a base del millor funky rock peninsular. De la mà dels extraordinaris músics Andreas Lutz (veu) i Pepe Bao (baixista), el “funky andaluz embrutessío” aterrarà a Ontinyent per no deixar cap assistent amb els peus a terra.

La resta de confirmacions són el grup dels pobles de la Mariola Inèrcia -amb el seu últim treball recentment estrenat Sendes Salvatges (2015)-, els ontinyentins Zerokoma -mostrant igualment el seu nou disc ¿Quién pone los límites? (2015)i la banda formada a la ciutat de València VaDeBo -que presentaran en primícia el seu segon disc, en preparació actualment, en el que serà el seu primer concert de la gira 2016.

Amb tot, distints gèneres de rock i fusió que es donaran cita junt a molts altres grups i activitats en un esdeveniment que ja ha anunciat que, com és costum, comptarà també amb espectacles de teatre, xerrades, fira d’entitats, tallers, paelles populars i zona d’acampada.

Amb aquest primer llançament, el Festival Diània obri una oferta per a la compra online de les 100 primeres entrades al preu reduït de 15 euros. Després les entrades tindran un preu de 20 euros anticipada i 25 en taquilla. Amb elles es podrà accedir als concerts dels dies 25 i 26. La resta d’activitats seran gratuïtes, excepte els espectacles previstos per al dijous 24 al Teatre Echegaray, que molt prompte s’anunciaran i per als quals s’haurà d’adquirir l’entrada a banda.

Festival Diània 2016: una nova etapa

L’organització del festival d’enguany corre a càrrec d’una nova cooperativa cultural, Sinèrgies, que prén el relleu a l’Assemblea de Joves Meruts en la gestió i producció de l’esdeveniment. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent (coorganitzadors) i també d’altres associacions i entitats de les comarques centrals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €