Parental Advisory, el festival que no dubtaria censurar el PP

 

Parental Advisory Festival Villena Soziedad Alkoholika

El pròxim 30 de gener es celebra a Villena el Parental Advisory Festival. Un esdeveniment en el què actuaran les mítiques bandes de rock: Soziedad Alkoholika, Banda Bassotti, El Noi del Sucre, Boikot, Lendakaris Muertos, Reincidentes, Habeas Corpus, Maniática, Dos Tenores Def (Def Con Dos) i la banda de hip-hop Los Chikos del Maíz.

El recinte elegit per a la celebració del Parental Advisory -al que no li tremolaria la mà al PP en censurar- serà la Plaça de bous coberta de Villena. Un recinte ampli i còmode on es podrà estar tant a la zona de l’arena, com en la de grades.

Hi ha un límit d’aforament que els organitzadors preveuen esgotar abans que arribe el dia del concert. A fi d’evitar sorpreses vos recomanem que aneu comprant-vos l’entrada!

Parental Advisory Festival Villena

Les entrades les podreu aconseguir a Venta a Espai Jove (Villena), Sonorama (Elda/Petrer), Pub Tributo (Alacant), Discos Harmony (València), Musical Europa (Ibi), El Bar del Belga (Vila-real), o bé online a ticketmaster per 22€ + despeses de distribució. Vos deixem amb els horaris per a que pugueu fer plans.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €