Estrenem “La vida bonica” nova cançó d’Sva-ters!

Els Sva-ters tornen als escenaris amb les piles carregades i projecte de micromecenatge aconseguit amb èxit. Tot i que ara es presenten davant d’un public totalment diferent a aquell que estava acostumat a veure’ls formar part del festivals que configuraven el panorama de musica en valencià.

El nou disc es dirà “Simis” (Mésdemil, 2016) i és el resultat de mesos de treball, on Sva-ters s’han tornat a ajuntar al local per tocar pel plaer de tocar. Composant i recuperant les sensacions dels assajos d’antany, treballant sense pressions de dates, estils o modes a seguir. Es un projecte que naix de la idea de tornar a fer un treball del qual sentir-se satisfets personalment, a l’altura del que en el seu moment va suposar el “Berlangastyle“, el qual va tindre una gran acollida i els va portar pels escenaris i festivals mes importants del circuit.

sva-ters simisEnregistrat i mesclat a Atomic Studios, per Mark Dasousa, el qual s’ha involucrat en tot moment a la producció, assimilant tota la informació musical que acostuma a tindre Sva-ters a cada cançó i canalitzant-la cap a uns temes directes i contundents.

Al disc “Simis” (Mésdemil, 2016) podem trobar un poc d’allò que sempre els ha caracteritzat. Lletres divertides i compromeses, i una mescla musical eclèctica i molt variada, que va des de l’ska mes clàssic, al rock, passant pel reggae, i acabant pels sons llatins com són la cumbia o la salsa. Però sempre passant per l’espectre i la visió personal del grup d’Alcàsser.

La vida bonica“, és el single avançament que estrenen els Sva-ters a la Tresdeu. Una cumbia passada pel filtre personal del grup. En definitiva, una de les assignatures pendents i mes demandades del grup: una cançó d’amor. Però de l’amor d’un pare/mare cap al seu fill, i que en part defineix també el moment actual de molts dels components i amics de la família Sva.

Simis” (Mésdemil, 2016) veurà la llum el pròxim mes de maig, l’estrena oficial en directe i les dates de “Va monos Tour ’16” s’anunciaran pròximament.

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €