Los Chikos del Maíz amb nou EP i polèmic videoclip

Los Chikos del Maíz tornen a l’actualitat després de publicar 5 noves cançons. Segons el Nega, component del grup, es tracta d’un epíleg del seu darrer disc “La Estanquera de Saigón” amb el qual tanquen etapa.

Han escollit com a single ‘Los Pollos Hermanos’, una cançó agressiva que serveix per a promocionar el nou EP del grup Trap Mirror, amb el que tornen a sacsejar el panorama Hip Hop estatal. Videoclip que destaca per l’elegància i estètica de les imatges, rodades a diferents barris populars i localitats de l’àrea metropolitana de València, entre els que distingim Malilla, Tendetes, La Creu del Grau, Benimaclet i Benetússer.

L’últim videoclip de Los Chikos del Maíz s’ha convertit en un èxit viral a Internet. Es tracta de l’esperat beef -enfrontament entre rapers- del Nega al madrileny C Tangana. Personatges populars al món del Twitter no han pogut evitar comentar-lo com Joe Crepúsculo, al que referencien en la cançó, Pablo Iglesias, Pau Llonch o el polèmic youtuber Wismichu.

Si encara no l’has vist dalt de tot tens el vídeo. Si vols sentir l’EP de Los Chikos del Maíz ho pots fer mitjançant Spotify ací mateix:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €