La música emergent valenciana a l’Alcúdia

l'AlcúdiaL’Alcúdia acollirà el proper 2 de setembre una cita musical que reunirà algunes de les bandes emergents amb més projecció del País Valencià. L’ajuntament de l’Alcúdia aposta per fer de la tradicional Nit de Rock una proposta que cada any recollirà alguns dels grups més destacats que s’obrin camí a l’escena valenciana.

L’Alcúdia serà un aparador de la música emergent

Enguany Auxili, Vadebo, Mafalda, Smoking Souls i Funkiwi’s encapçalen el cartell, on també trobem els locals Els Ullals. Els d’Auxili vindran a la localitat de la Ribera Alta per a presentar el seu nou disc Instants Cremant (Propaganda pel Fet!, 2016), un dels discos més destacats del que portem d’any. Vadebo i Mafalda també presentaran en directe els seus recents treballs, que també han estrenat fa poc. Smoking Souls portaran el seu Tour Salvatge amb el que estan passejant el seu treballat directe. Funkiwi’s estaran demostrant el seu bon estat de forma. Entre les bandes emergents també hi haurà lloc per un grup local: Els Ullals, un dels projectes musicals on està involucrat l’inquiet Toni de l’Hostal.

Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden comprar a la plataforma Notikumi. Els concerts es realitzaran al carrer Ismael Tomàs, junt a l’Àgora Jove.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €