Important impuls en el Festardor 2016

Festardor 2016 BellreguardEl Festardor 2016, el festival e tardor de Bellreguard, obté un gran important impuls en aquesta nova edició. Enguany, per primera vegada, es celebrarà en dos dies els 28 i 29 d’Octubre a Bellreguard.

Les xarxes socials del Festardor bullen i és que ja van per la segona tanda de confirmacions d’aquesta quarta edició. Les bandes confirmades fins el moment són: Reincidentes, el mític grup de punk rock procedent de Sevilla. Els reagrupats Lendakaris Muertos amb les seues lletres afilades. Desakato, un dels grups de moda que presentaran el seu nou disc ‘’La Teoria del Fuego’’ i Habeas Corpus.

Pel que fa a les confirmacions valencianes xafaran l’escenari del Festardor Los de Marras, acabats de vindre de triomfar al Viñarock. També estaran els alacantins Fuckop Family, Smoking Souls, Mafalda i els saforencs Malonda i Prozak Soup.

Cal destacar també la presència de l’escenari acústic on les primeres confirmacions són la d’Iratxo i el cantautor penedesenc Cesk Freixas. Juanma, més conegut com a Iratxo, aquest any està fent gira en acústic, i portarà al festival el seu toc més personal. Encara queden moltes bandes per confirmar.

Però no tot són concerts, a més l’organització confirma que hi haurà moltes acitivitats, tallers, xerrades, zona d’acampada, concurs del truc i concurs de paelles. Les primeres 100 entrades estaran a 20 euros i anirà pujant. La setmana que ve estigueu atentes a les seues xarxes socials per fer-vos amb la vostra entrada!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €