Horaris del FIB Benicàssim 2016

FIB HorarisEstem davant d’un dels festivals valencians més importants, la seua projecció internacional el fa una cita ineludible tant per al públic d’ací com per a l’anglosaxó. Poc podem dir que no es conega ja del festival de música independent per excel·lència. Més de 80 bandes passaran per Benicàssim del 16 al 19 de Juliol.

En aquesta edició podrem veure als britànics Blur. El grup de Damon Albarn torna als escenaris després de 12 anys amb The Magic Whip, el nou àlbum. També de The Prodigy que junt a Florence + The Machine, Portishead i Los Planetas encapçalen el cartell.

Noel Gallagher’s High Flying Birds, Bastille, Jamie T, Crystal Fighters, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Kaiser Chiefs, Vetusta Morla, Mark Ronson, Public Enemy, Stromae, Tiga (Dj), Timo Maas, Brodinski o La M.O.D.A. són altres dels grups dels que podrem gaudir.

També hi haurà moltes bandes emergents que podrem descobrir com Nudozurdo, Belako, Ocellot, Novedades Carminha o els Mox Nox de La Marina Alta que acaben de treure nou disc “Or i baladre”. Pel que fa a l’electrònica hi haurà sessions d’Edu Imbernon, Luis Le Nuit o Ley Dj.

A la web del festival fiberfib.com podeu veure les últimes confirmacions i tot el que ofereix: 4 dies de vitalitat musical i activitats però 8 dies d’acampada, per a tots aquells decidits a allargar la vostra estança fins que esgoteu totes les vostres forces.

Muntat el teu cartell, ací tens els grups per dies, hores i escenaris!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €