Kontaminació Akústika presenta “Voraviu”

kontaminacio akustika voraviuLa setmana passada vos avançàvem el nou videoclip i cançó del grup de Biar Kontaminació Akústika. La cançó escollida per al single ha estat No puc dir el teu nom. Ara ens mostren el seu renovat potencial amb Voraviu, la seua última referència.

Kontaminació Akústika tornen a la càrrega amb nou disc i moltes ganes després d’un període de reflexió. El disc l’han gravat a WZ Estudis amb Sam Ferrer (Auxili, Vadebo…) al cap dels comandaments tècnics.

Tindrem ocasió de gaudir de “Voraviu” en directe al seu poble natal Biar el pròxim dissabte 2 de juliol. El grup estarà acompanyat d’El Diluvi, Sense Sal i Auxili. Pots aconseguir les entrades per tan sols 5€, 8 en taquilla.

Descarrega’t “Voraviu” gratis des de la seua pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €