Respira és el nou single de Tórtel

Tortel RespiraTórtel és el nom propi del projecte de cançons del valencià Jorge Pérez.
Els seus àlbums, Entusiasmo (2012) i La Gran Prueba (2014) van estar en les llistes del millor de l’any en mitjans com Rockdelux, Notodo, o Rolling Stone entre altres. És capaç de barrejar la personalitat folk d’aires mediterranis amb la psicodèlia més somniadora, passant pel pop actual més inquiet i explorador.

Respira” és la seua nova reencarnació, amb el seu riff d’aires orientals i la seua plenitud melòdica, és la peça que Tórtel ens avança del seu pròxim disc.
La cançó compta amb producció d’Al Pagoda i està masteritzada per Joe Lambert responsable del so final de discos de bandes com Deerhunter, Panda Bear o Animal Collective. S’espera que el nou disc isca després de l’estiu a través del segell I*M Records.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €