Lágrimas de Sangre (LDS) anuncia nou disc Viridarquía

lágrimas de sangre nou disc viridarquíaLágrimas de Sangre ha estat la revelació d’aquest any. Un fenomen de l’era YouTube amb quatre milions de reproduccions del seu primer àlbum i tres milions de reproduccions a Spotify. Després de l’èxit aconseguit LDS (Lágrimas de Sangre) anuncia nou disc.

El nou disc serà publicat per New Beats, la marca de la coneguda discogràfica independent Kasba per als nous sons. El dia marcat per a l’eixida és el proper 11 de novembre, i inclourà una quinzena de nous temes. L’àlbum portarà el títol de “Viridarquía” i amb ell el grup pretén reivindicar la tornada als orígens naturals de l’ésser humà.

Lágrimas de Sangre encara està finalitzant el tour de promoció del seu primer disc, una gira que ha inclòs prop de 80 concerts i que finalitzarà el proper 8 d’octubre al Festival Esperanzah a Barcelona.

Vos deixem amb l’últim vídeo que han publicat, un teaser del disc, l’explicació de la seua teoria de viridarquía.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €