Murtera Musiquera: últim festival valencià d’Els Catarres

Els CatarresEls Catarres s’acomiadaran del País Valencià amb dos concerts abans d’aturar-se indefinidament. El Murtera Musiquera serà un d’aquests dos concerts, i també suposarà l’últim festival valencià en el que participaran enguany els d’Aiguafreda. La banda ve d’un estiu farcit de concerts multitudinaris on s’ha palpat el seu elevat poder de convocatòria (gira asiàtica inclosa), i ja fa mesos que les entrades s’han exhaurit per a la gira per les sales de Barcelona que posarà punt i final a aquesta etapa. Els catalans són segurament el grup foraster que més toca i més gent atrau en terres valencianes.

El Murtera Musiquera és un festival d’una nit que naix enguany al límit de les poblacions saforenques d’Ador i Palma, que comparteixen escola i nucli urbà, per tal d’oferir una alternativa d’oci en la tardor. La preocupació dels dos ajuntaments jau en mitigar la manca de propostes culturals i d’oci que té la comarca una vegada tancada la temporada d’estiu. Així, el dissabte 22 d’octubre aquestes localitats de la Safor acolliran les actuacions d’Els Catarres, Atupa, Vadebo i King Kong Boy.

La jove formació de Hip Hop de l’Horta Atupa vindrà a presentar el seu vibrant espectacle Quasi res porta el diari, on inclouen les cançons del seu últim treball així com els èxits que ja llueixen a l’esquena. Vadebo continuaran incansables la seua estela ascendent amb la presentació al festival dels temes que conformen el seu segon treball Actitud. King Kong Boy, per la seua banda, seran els encarregats de deixar la música local a l’altura dels seus companys d’escenari. Els de Gandia han publicat enguany el senzill ‘Plena de vida’, i ja preparen un nou disc mentre encara cueja la gira de presentació de l’anterior.

El preu de les entrades és de 7€ l’anticipada i 10€ si s’adquireix a la taquilla. Es poden aconseguir a la plataforma online Notikumi, i també als punts de venda habilitats a Ador, Palma, Castelló de Rugat, Villalonga, Gandia, Oliva i Beniarrés.

murtera musiquera últim concert els catarres

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €