[Vídeo] The Dance Crashers al Rototom Sunsplash

The Dance Crashers ha estat el grup valencià revelació de la temporada. Ja han passat pel Festival Diània, Rototom Sunsplash i estaran la nit de divendres del Festivern. I aprofiten que han pujat el concert sencer del Rototom per anunciar que estaran amb la cooperativa Sinergies per a la pròxima temporada.

Alguns ja sabreu d’ells perquè us hem parlat d’ells, la cooperativa valenciana Sinergies, ha estat l’organitzadora de l’última edició del Festival Diània. Que a més s’encarregarà del managment de la jove banda d’ska-jazz The Dance Crashers, creada fa poc més d’un any per diversos músics del Comtat i encapçalada per la cantant Anna Millo. Van començar versionant velles cançons dels principals grups d’ska clàssic i a hores d’ara ja es troben preparant el seu primer disc amb cançons pròpies, previst per a principis del 2017.

També estan a Sinergies el grup de rock ontinyentí Zerokoma. Els tres germans Revert viatgen a finals de mes a Bilbao per visitar els estudis Muxikon, de Iñaki Uoho (Extremoduro). Dues bandes joves el pròxim 2017!

 

Foto de portada: GarayGreen

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €