Horaris del Festivern 16/17

El Festivern s’acosta perillosament i ja estan ací els horaris! El 31 de desembre de 2016 Los Chikos del Maiz s’acomiadaran dels escenaris sota l’envelat del Festival d’Hivern de les Comarques Centrals Valencianes amb el que s’espera que siga el concert més potent de la seua carrera. Serà l’última ocasió per a gaudir en directe de les lletres políticament incorrectes de la formació valenciana. La referencial banda de hip-hop combatiu tancarà una etapa a Tavernes de la Valldigna com ja feren en 2013 i 2015 Obrint Pas i la Gossa Sorda, respectivament.

Al mateix escenari Auxili, Pirats Sound Sistema, els italians Train To Roots i Talco desplegaran tota l’artilleria amb les seues lletres carregades del millor reggae com a munició. Cinc grups que, junt amb la New York Ska-Jazz, Mafalda, PlanB, Itaca Band, Dr. Prats, Atupa i la Trocamba Matanusca formen part d’una immillorable oferta per a gaudir al màxim la darrera nit de l’any. Enguany, a més, hi celebrarem una Entradeta de Moros i Cristians festivernera durant el tradicional vermut musical on brindarem amb la bona gent de Truc, Rondalla Primer de Maig i Esir.

La del 30 de desembre serà una jormada previa ferotge on es barrejaran joves apostes i pesos pesants del panorama musical actual com és La Raíz, la banda de Gandia que farà trontollar els fonaments de l’envetllat del Festivern en companyia de Buhos, Ebri Knight, Mellow Mood, Tremenda Jauria, The Dance Crashers, Animal, Inèrcia, Voltor, Tesa, Atzembla i Escala i Corda Dj. Tant el 30 com el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i basket, així com d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta.

El 29 de desembre les veus de Xavi Sarrià, Feliu Ventura i El Petit de Ca l’Eril ompliran la Casa de la Cultura de Tavernes, a partir de les 19 hores. En aquest cas, com és habitual, l’entrada s’abonarà a banda. Mentre que en la festa de benvinguda de dijous (entrada lliure) tindrem a les valencianes Herba Negra, la Fistula Vallkànica, Sva-ters, Skatuttipresto, Meteor i a Kontaminació Acústica. I a continuació els horaris per a que pugueu muntar-se el cap d’any perfecte! Més informació i venda d’entrades a la web del festivern.

Horaris Festivern 16/17

horaris festivern 16/17

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €