Aspencat anuncia parada indefinida després de la gira 2017

aspencat la història és nostra s'acomiaden

Aspencat, un dels grups més importants de l’escena musical valenciana, anuncia la seua retirada indefinida dels escenaris després de la gira de 2017. Amb més de 120 concerts en la seua darrera gira “Tot és ara” s’acomiadaran del seu públic amb “La història és nostra“. A continuació reproduïm el text que han publicat en les seues xarxes:

Allende va deixar dit en el seu últim discurs, abans de ser assassinat: “La historia es nuestra y la hacen los pueblos”. La fan cada dia, en cada racó del món, aquelles i aquells que lluiten amb dignitat contra qualsevol injustícia per insignificant que puga semblar des de la distància.
Al final d’questa gira 2017 ens acomiadarem dels escenaris per un període indefinit. Farem una parada que no sabem quan durarà i per això volem escriure aquest últim relat amb vosaltres, recordar cada plaça i cada carreró que hem il·luminat junts, amb cançons i mirades de complicitat durant tots aquests anys de lluita i amor incondicional cap a la música, la nostra arma. Agafar-vos de la mà i gaudir de cada segon d’aquest any com si fora l’últim al vostre costat! Gràcies per ser-hi sempre!
Perquè la èpica en lletres daurades als llibres d’història, no és la nostra èpica, a nosaltres ens agrada veure-la escrita a les parets dels barris i dels pobles, als indrets oblidats del món, al costat dels “nadie”, ja siga a Cochabamba, a Rojava o a València.
Perquè aquest sistema cruel i insaciable és global, cal combatre´l des de la solidaritat més Internacionalista, colze a colze, ací i ara!
Eixa és la història silenciada que volem escriure en MAJÚSCULES aquest 2017!
LA VOSTRA, LA DE LES INVISIBLES, LA DELS ANÒNIMS…LA NOSTRA!

Des de la Tresdeu sols ens queda gaudir dels concerts que queden i per suposat felicitar a Aspencat per la seua encomiable tasca, i desitjar que tornen quan abans!

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
26%
6
DIES
115,00 €
aconseguit de 450,00 €