Plata o plomo és el 2n single i videoclip d’Agenda Oculta de Riot Propaganda

Riot Propaganda és el projecte conjunt dels valencians Los Chikos del Maíz i dels madrilenys Habeas Corpus. El resultat és un so contundent a força d’instrumentació rock coronat amb les veus de Nega, Toni i Mars llançant missatges incendiaris. Després de 4 anys Riot Propaganda torna amb un nou disc. 4 anys en els quals els efectes de la crisi han acrescut la desigualtat social i la misèria. El bipartidisme, al contrari del que molts creien, segueix més viu que mai i les polítiques de retallada en despesa social imposades des d’Europa, continuen sense fre. Per aquests motius, i com ells mateixos diuen en el seu vídeo promocional, els heu fet tornar.

Agenda oculta” ha estat gravat i produït en Estudio Corleone per Mr. Chifly, guitarra de la banda, i masteritzat en Ultramarinos Costa Brava per Víctor García, un dels enginyers del “mastering” més prestigiosos del país. Repeteixen la mateixa fórmula a la recerca del so que els va donar a conèixer l’any 2013.

Riot Propaganda Agenda OcultaAgenda oculta” compta amb 8 cançons, on les guitarres i els rapejos s’uneixen per tractar temes socials d’actualitat, per exigir una nova Vaga General, per fer-te ballar o, simplement, pel pur egotryp. Un disc on podem trobar des del característic so de Riot Propaganda en temes com a “Plata o Plomo” o “Le llaman paz”, fins a a un so més funky en “Bailad malditos”. També cançons a un menor tempo en “Bienvenidos al paraiso” o l’harmonia d’una guitarra acústica a “Cambiarlo todo”, primer avançament. Demostrant que, en lloc de repetir fórmula, han decidit buscar nous sons i nous reptes en aquest nou àlbum. Però amb la mateixa ràbia i contundència de sempre.

A més, el disc ve acompanyat d’un fanzine amb textos de diferents col·lectius, associacions o persones que, igual que les cançons del grup, busquen mostrar la realitat social que oculten els mitjans de comunicació i posar el crit cel davant les injustícies i les desigualtats que la majoria ens ha tocat viure. Riot Propaganda ha tornat per quedar-se i, aquesta vegada, vénen amb ganes de canviar-ho tot. Escolta Plata o plomo, el 2n single i videoclip d’Agenda Oculta de Riot Propaganda.

Fotos del rodatge del videoclip de Tresdeu Media per Koratge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €