Feslloch 2017, primeres confirmacions!

cartell feslloch 2017Després de celebrar en la passada edició el seu desé aniversari el Feslloch, festival referent de la música cantada en valencià, torna aquest 2017 amb més energia que mai. I ho fa amb el compromís renovat amb una escena que creix vigorosa i tornarà a tindre en el festival de Benlloch el seu millor aparador. El Feslloch, que es celebrarà com de costum el segon cap de setmana de juliol, obrirà com cada any la temporada valenciana de festivals d’estiu. Suposarà a més una apoteòsica cloenda a un dels millors anys de la música en valencià, així com a la Gira amb la que Escola Valenciana aproparà els directes dels nostres artistes a moltes de les comarques valencianes.

Ara que la primavera s’apropa i ja hem començat a gaudir d’algunes de les novetats discogràfiques més esperades de l’any arriba el moment d’anunciar les primeres bandes confirmades per al Feslloch 2017. Entre aquestes trobem tres de les bandes que han estrenat o estan estrenant ara mateix els primers tasts del seu nou material: El Diluvi, Smoking Souls i ZOO. El Diluvi s’acaben de coronar com els reis del mestissatge mediterrani amb el seu nou disc Ànima, mentre que Smoking Souls han superat totes les expectatives amb les cançons de Cendra i Or, el seu tercer àlbum. Sorprenent ha estat també l’avançament del nou disc de ZOO Raval, encarnat en el senzill ‘El Cap per Avall’ (num. 4 a la llista de tendències de Youtube). A aquests es sumen una selecció de grups entre els que trobem el bo i millor de la música catalana. Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Animal, flanquegen un dels caps de cartell indiscutibles: Manel. L’anunci dels primers confirmats es completa amb les propostes de les ascendents Candela Roots i la formació basca de folk pop Huntza, una de les revelacions de l’any a la música euskalduna.

Primers abonaments promocionals a la venda
El Feslloch ha aprofitat l’anunci dels primers confirmats per posar a la venda els abonaments amb un preu reduït de 25 euros. La rebaixa estarà vigent fins exhaurir existències o fins el proper 9 de març, quan començarà la segona venda promocional a 30 euros. Organitzat per l’Associació Feslloch, el festival compta amb el suport d’Escola Valenciana i l’Ajuntament de Benlloch.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €