Descobreix les novetats de març en videoclips valencians

funkiwis

El 2017 sembla ser imparable pel que fa a la publicació de videoclips. Esta darrera setmana no han estat només Riot Propaganda i ZOO qui han aportat novetats sota la producció de Tresdeu Media. Ambdós grups han aconseguit destacar a Youtube i a les xarxes socials. El youtuber JPelirrojo féu una menció a ZOO mentre que Riot Propaganda també aconseguí posicionar-se en els primers llocs de vídeos del moment.

Novus Ordo, Neuròtics, Tito Pontet, Jerga Lírica, Bacora i Funkiwis són qui han publicat nous vídeos. Després del primer article, ha calgut un de nou per l’allau de videoclips del darrer mes. En un mateix post unim el rock de Neuròtics, el hardcore de Novus Ordo, el rap de Jerga Lírica, el punk de Bacora, la fusió reggae-chachacha de Tito Pontet i el revisitat estil a lo Rage Against the Machine de Funkiwis.

Novus Ordo en la mateixa línea de la crítica social, Neuròtics es torna una mica més existencial amb ‘Eternes Utopies’ i el grup de Llíria (Camp de Túria) Jerga Lírica torna a callar boques a colp de rima amb l’àlbum Tierra Quemada (Primer Grado Rec, 2017). La veu del jovent té un to irascible amb el tema ‘Voz de la ira’ de Funkiwis i Bacora li diu ‘Go Home!’ als turistes que vénen en massa al País Valencià. Darrerament, Tito Pontet mostra els intríngulis d’una relació d’una manera un tant random i surrealista. Per a una bona dosi de crítica e iconoclàstia, les imatges valen més que mil paraules.

Tito Pontet – Candela

Novus Ordo – Obedece

Neuròtics – Eternes Utopies

Jerga Lírica – Combustión

Funkiwis – Voz de la ira

Bacora – GO HOME!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €