Quines són les últimes confirmacions del Montgorock?

El 12 i 13 de maig Xàbia (Marina Alta) rebrà el Montgorock en la seua quinta edició. A poc a poc es va conformant el cartell del festival amb desenes d’artistes de l’escena rock. Els canaris Los Vinagres i les bandes valencianes Gran Quivira i Geografies es sumen al cartell que portarà el millor rock a la vora del Mediterrani.

montgorock

El cartell definitiu ja comença a completar-se amb la suma dels tres nous grups publicitada este mes de març. M-Clan Leiva l’encapçalen junt amb La Fuga, Sidecars, Los Zigarros, Aurora & The Betrayers, Sexy Zebras, Los Bengala, S.C.R., Whisky Caravan, Badlands, TheSaltitoS i Corazones Eléctricos. 

Canàries i València s’uneixen en la darrera confirmació del Montgorock. El rock volcànic de Los Vinagres aterra des de l’arxipèlag canari, després d’una gira de tardor en la qual han recorregut mitja península. Gran Quivira, com les natilles, repeteix un any més al Montgorock. La veu del grup i valenciana, Monty Peiró, juga a casa amb l’equip Gran Quivira.

Tanca el trio de confirmacions el també grup valencipa, Geografies. Quatre valencians que portaran el rock honest i espontani als escenaris de la Marina Alta amb De creus endins (2016).

Una altra de les novetats més random és la instal·lació de més de 10.000m2 de gespa artificial en tota la zona de concerts i la Zona d’Acampada. Per aquells i aquelles que no tinguen encara plans per al maig, es abonaments encara es poden comprar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €