[EXCLUSIVA] Nou videoclip de L’home Brut

Home Brut Dimecres nou videoclipEstrenem el nou single-videoclip de L’Home Brut. “Dimecres” (Mésdemil, 2017) és una cançó inspirada per tots aquells personatges femenins que envolten la ficció de la generació mil·lenial, i que destaquen per la seua actitud valenta i desacomplexada: Wednesday Addams, Arya Stark, Eleven, Mathilda, Hermione Granger, Éowyn, Ripley, Sarah Connor, Leia, Padme, Daenerys Targaryen, Ygritte, Elizabeth Swann, Evey Hammond, Luna Lovegood, Bulma, C-18, Katnis Everdeen i moltes més… Un passet més enllà del seu primer treball “Cants de Balena” (Mésdemil, 2016), al què, segons L’home Brut, encara li queda molta llum.

L’home brut tornen a la carrega amb la creació de noves composicions. Un bona prova és el single que hui presentem: Dimecres (Mésdemil, 2017). Una oda al famós personatge de La família Adams extrapolat a l’estètica més nerd de principis dels 90, i condimentat amb les imatges dels carrers de Beneixida. L’encarregat de dur endavant tota aquesta mescla ha estat Àlex Martínez (Blat), el mateix que es va encarregar de donar llum al primer videoclip de la banda, Brutícia.

El single ha estat produït i mesclat per Tono Hurtado a GLOBO estudio i a Río Bravo Estudio. Podrem trobar el single disponible a les principals plataformes digitals a partir del proper 5 de maig.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €