El Bien y el Mal: nou tema de Chimo Bayo amb els Beauty Brain

CHIMO BAYO BAKALAO

La de Chimo Bayo i els Beauty Brain -Rasty i Kaba- era una col·laboració esperada. I, per fi, ha arribat. Fa més d’un any que la llegenda de la Ruta del Bakalao (entrevista) i el present i futur del trap nacional anunciaven novetats. I d’esta mescla entre passat i present han sorgit ‘El bien y el mal’, un tema fet a mida entre els Beauty Brain i el DJ valencià.

Chimo Bayo s’encarrega de posar veu en un tema que ens trasllada intermitentment als anys huitanta i noranta i a l’actualitat. «La cançó et trasllada a un encanteri constant, la veu de Chimo Bayo junt amb unes melodies dignes dels seus orígens, les pujades acompanyades pel seu crit, més els greus, les parades i el bombo de Beauty Brain». El resultat d’aquesta hibridació és una mescla de trap i hard que s’alternen en la veu techno.

És ‘El Bien y El Mal’ una forma de reinventar-se per a Chimo Bayo? O és que la llegenda del Bakalao ha tornat a estar de moda? De moment sabem que les noves generacions de l’electrònica com els Beauty Brain, residents a València, fan una perfecta simbiosi amb Chimo Bayo.

Pels qui no coneguen qui són els Beauty Brain, vénen des de Cadis i es tracta d’un dels dúos electrònics del moment. Fa poc produïren i publicaren un senzill amb la vocalista Ms Nina i Space Surimi. L’autora vocal de l’anunci més cantat del darrer any, Chicfy, ha prestat el seua veu en este tema enganxifós a colp de moombahton.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €