Cinema i Televisió

El festival DocsValència posarà els documentals en el centre d’atenció

Pau Berga | 10 Maig 2017

docsvalencia festival

DocsValència Espai de No Ficció torna a València per a posar els documentals en el centre d’atenció. El festival serà de l’11 fins al 21 de maig i compta amb el suport de les institucions valencianes, Generalitat, Ajuntament de València i Diputació, així com de l’Institut Valencià de Cultura, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre del Carme Cultura Contemporània.

Pau Montagud y Nacho Navarro són els directors de DocsValència, una proposta per a enfortir l’ecosistema audiovisual valencià, molt damnificat per la crisi del sector i l’econòmica. En la programació hi ha diverses localitzacions: Octubre CCC, La Filmoteca, el Col·legi Major Rector Peset i la Plaça del Patriarca.

 

Durant el “festival de la realitat”, el públic podrà gaudir de les diverses projeccions documentals de la programació. DocsValència és, a més, una gran oportunitat per a la indústria audiovisual valenciana. S’oferiran ativitats per als professionals del sector.

Diversos temes s’entrellacen en el DocsValència: economia, pobresa, agricultura, política, guerra o terrorisme. Alguns dels documentals a projectar seran: ¡Olé, olé, olé!: un viaje a través de América LatinaPequeñas mentiras piadosas, Michael Moore en TrumpLandSuperávit. Aterrorizando para crear consumidores o Famdeterra entre d’altres. Amb el DocsValència hi haurà 10 dies de documentals per a adonar-se que la la realitat supera la ficció.

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.