Josep Nadal, Xavi Sarrià i Feliu Ventura junts amb el ‘Feslloch a banda’

Feslloch a banda

El festival Feslloch, principal aparador de la música cantada en valencià, acaba de fer pública una de les actuacions més especials per a la seua edició d’enguany, que es celebrarà del 6 al 8 de juliol a Benlloch (la Plana Alta). Es tracta del primer espectacle de producció pròpia del festival, que celebrarà enguany el seu onzè aniversari. Suposa a més una de les apostes més fortes del Feslloch en la seua història, així com un dels grans atractius del que ens ofereix aquest 2017. ‘Feslloch a banda’ és un recital únic a tres veus protagonitzat per Josep Nadal, Xavi Sarrià i Feliu Ventura que pretén repassar algunes de les cançons més mítiques de les seues respectives carreres musicals, ja siga en solitari o amb els seus projectes liderant bandes com La Gossa Sorda, Vertigen o Obrint Pas. Estaran acompanyats per la banda de l’Associació Musical Amor a l’Art de Benlloch, a la que també s’afegiran en aquesta ocasió músics de tota la comarca de la Plana Alta.

Però el projecte de ‘Feslloch a banda’ no s’entén sense l’important paper que atorga al públic. Aquest serà l’encarregat de triar part del repertori que Nadal, Sarrià i Ventura tocaran en directe al Feslloch. Aquest procés participatiu es realitzarà a la pàgina de Facebook del festival, on els participants podran triar dos cançons per cadascun dels tres artistes. L’espectacle inclourà també algunes sorpreses que no s’han desvetllat encara.

Feslloch 2017, un cartell complet

Amb l’anunci de l’espectacle propi ‘Feslloch a banda’ el Feslloch, organitat per l’Associació Feslloch amb el suport de l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana-Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull, està pròxim a completar el seu cartell d’enguany. En anuncis anteriors l’organització ha confirmat la participació d’algunes de les bandes més en forma de la nostra música, com ZOO, Gener, Smoking Souls, El Diluvi, Candela Roots, Mireia Vives i Borja Penalba, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project o Pupil·les, a més de la plana major de l’escena catalana, entre els que trobem Manel, Les Kol·lontai, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Animal. També està confirmada l’actuació dels bascos Huntza, així com de l’humorista i actor alcoià Xavi Castillo. Tot i això les confirmacions continuen i des de l’organització avisen que el proper 14 de maig tornaran a pujar el preu de les entrades. Els abonaments per als tres dies de festival tenen actualment un preu de 35€ i es poden aconseguir a entradasatualcance.com o a les oficines de Correus.

Videoclip promocional i Fesclip

Per a potenciar la difusió de la vigent edició del Feslloch, el festival realitzarà un videoclip de caràcter promocional amb la participació de músics, veïns i veïnes. El vídeo es gravarà a la localitat de la Plana Alta el proper 21 de maig. Estan convocats veïns i veïnes, així com tots aquells que puguen acostar-se a gaudir d’un diumenge diferent a Benlloch. En la mateixa línia el festival ha convocat enguany també el concurs Fesclip, mitjançant el qual els interessats poden enviar videoclips amb els que il·lustren alguna cançó de qualsevol dels artistes participants en esta edició. Els dos guanyadors rebran cadascú dos abonaments per al festival. Podeu consultar les bases completes a la web del Feslloch.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €