Estrenem ‘La veu furtiva’ nova cançó i videoclip d’Skatuttipresto

Hui estrenem la nova cançó i videoclip del grup de València, Skatuttipresto. Es tracta de ‘La veu furtiva‘, un tema que tracta d’una sensació que tot arista té: la frustració. «Trenquem amb tots els obstacles, alliberem la bogeria, caurà la nit i tornarem a ser la veu furtiva», així diu la cançó d’Skatuttipresto.

Factors interns i externs juguen un paper important en els entrebancs que es troba tota artista pel camí. La pressió d’una ballarina (Maria Asensi) que ha d’entrenar de valent i la inspiració que no li arriba al pintor (Toni Carrión) que hi dedica hores al pinzell. Dos perfils artístics diferents que experimenten, a la vegada, la superació d’eixa frustració en les seues destreses i la consecució de la llibertat.

El videoclip es va gravar en uns escenaris ben adients: en l’estudi del pintor Germà Lloris, a Godella (Horta Nord), en l’acadèmia de dansa DEBOULEE de Nàquera (Camp e Túria) i en una fàbrica abandonada prop de Nàquera, on apareix el grup tocant. La producció audiovisual ha comptat amb la batuta d’Alberto Martínez i amb tot el seu equip tècnic de Bad Brain Produccions.

El senzill ‘La veu furtiva’ ha estat enregistrat en Lr Estudios, de Manises (Horta Oest), i l’ha produït Joan Marc Pérez (La Gossa Sorda). Aquesta bestreta, assegura el grup, és una «declaració d’intencions que marca el camí de la resta de cançons que continuem perfilant i treballant aquest estiu per al nostre pròxim disc».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €