L’instagramer valencià Suculent Gilabert apareix en Tips

Fa poc més d’un més que el «comediant, guionista i agitador» de Sueca, Eugeni Alemany, treballa per al magazine televisiu de La 2, Tips. El programa el presenta l’humorista Txabi Franquesa i el format està en emissió des de setembre del 2016. Alemany fa el rol de corresponsal de Tips en el País Valencià i, esta vegada, ha estat el torn de l’instagramer i cuiner valencià Suculent Gilabert (Miquel).

El comediant ha penjat al seu Facebook el recull de vídeo de Tips on Miquel Gilabert li mostra la seua feina de fotografiar el menjar que prèviament ha cuinat. Eugeni Alemany el presenta com un «cuiner i destaca a les xarxes socials per la creativitat en els plats que preparara i les composicions visuals què puja a instagram». En este reportatge d’Eugeni Alemany, a més, sona música de l’escena valenciana, com el tema ‘Vull brindar’ del disc Tot és ara (Halley Records, 2015) d’Aspencat.

“Com fer bones fotos al menjar”, #TipsTVE

Ara que està tant de moda això de fer fotos al menjar per posar-ho a instagram, vos vull presentar al valencià Suculent Gilabert. Miquel Gilabert és cuiner i destaca a les xarxes socials per la creativitat en els plats que preparara i les composicions visuals què puja a instagram. Amb ell hem parlat i, atenció, li hem demanat trucs per a fer de les vostres fotos de menjar autèntiques obres d’art! Fins i tot un plat de bollit pot resultar fotogènic! No vos perdeu este vídeo i seguiu-lo en Instagram!

Posted by Eugeni Alemany on dilluns, 29 / maig / 2017

L’humorista Eugeni Alemany ja ha oferit diversitat de continguts relacionats amb les tendències i novetats valencianes: un passeig per les coves de Sant Josep, l’ empedrao de la Vall d’Uixó de Castelló, la nova ordenança que prohibeix donar de menjar als coloms en València, la bolillotuber valenciana Raquel M Adsuar (entrevista de la Tresdeu) i molts continguts curiosos més passats pel filtre del seu humor suecà.

Tips, Eugeni Alemany no és l’únic col·laborador valencià que hi ha. La saforenca Maria Fuster és des de fa poc la reportera del programa en Barcelona. El seu humor i desimboltura són també el punt fort del programa i també ens ha regalat moments televisius divertits. A Maria Fuster fa poc també l’entrevistàrem en la Tresdeu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €