Torna l’Alonis Sona amb grups com Aspencat i El Diluvi

alonis sona la vila joiosa

La nit de Sant Joan és un esdeveniment esperat per moltes i molts. Un ritu de pas que diu hola a l’estiu i, per a alguns, a les vacances més llargues de l’any. El foc és un element més per a simbolitzar el canvi al solstici d’estiu.Les platges i passejos marítims es plenen de gent, música i olor de brases. Una de les propostes per a esta nit màgica és l’Alonis Sona, un festival de música cartell del qual es nodreix dels grups més consolidats de l’escena valenciana.

L’Alonis Sona serà el divendres 23 de juny a les 21h en La Vila Joiosa (Marina Baixa). El per què del nom, de fet, es deu a què el poble mariner antigament era conegut com Alonis. El cartell és ben sucós. Tal i com es veu al vídeo de promoció, seran Aspencat, Mafalda, El Diluvi, Skatuttipresto i DJ RDClot els grups i artistes que posaran música i lletra en el Sant Joan 2017. Fins i tot, també hi haurà correbar amb bandeta.

L’esdeviment l’organitzen Suport Produccions junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vila Joiosa i la Casa de la Juventud de la localitat. L’Alonis Sona ja va per la seua tercera edició i s’està convertint en una proposta festiva ben forta entre la resta d’actes i festivals de les costes valencianes per Sant Joan.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €