Salvem la gateta del Feslloch

FesllochUn missatge a la pàgina de Facebook de l’Informer del Feslloch, l’11 de juliol, va fer públic l’atac que va patir una gateta al festival. Més tard, ha estat el cantautor torrentí, Pau Alabajos, qui ha citat la notícia al seu compte: «la nit del divendres 7 de juliol un gos solt va atacar una gateta de 4-5 mesos al Feslloch». Les seqüel·les de l’incident han fet que l’animal necessite operar-se de fractures de columna i pota. Ara, hi ha un esdeveniment a la xarxa de Zuckerberg que dóna compte dels avanços en la recuperació de la gateta i en la quantitat de diners recaptats. Segons la darrera actualització ja hi ha vora 900€ reunits, la meitat del que es necessita. En l’esdeveniment mateix, hi ha el número de compte al qual s’hi poden ingressar els diners.

Segons el comentari d’una feslloquera en la publicació inicial a l’Informer, el gos que va atacar la gateta el van trobar sol, sense amo i «molt estressat pel festival durant el concert de Manel». L’assistent al festival va agafar el gos i es va dirigir al punt d’informació, però ha estat gràcies a una veïna de Benlloch que va tindre el gos uns dies d’acollida.

«L’endemà després d’anar al veterinari i comprovar que no tenia chip, anàrem a buscar al propietari, però tot apunta a que van abandonar-lo. Vam recórrer el poble i vam trucar a les protectores i finalment una persona ha volgut fer-se càrrec», assegura l’autora del comentari, qui també s’ha oferit a ajudar econòmicament en l’operació del gat.

De moment, ni la publicacació original i la d’Alabajos no han estat del tot virals com per aconseguir les persones suficients per poder abastar els 2000€. Amb eixos diners es podria pagar les despeses de l’operació.

Alabajos anima des del seu compte de Facebook a compartir la publicació de l’Informer del Feslloch i aportar un granet d’arena per abastar els 2.000€. Així, la gateta es podria recuperar dels danys causats per l’atac caní.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €