El Pirata Rock de Gandia tanca cartell amb Fuel Fandango

El Pirata Rock Festival ancora el vaixell en Gandia (la Safor). El festival tanca el cartell de la seua primera edició amb la banda de fusió flamenca, Fuel Fandango. A la banda andalusa s’hi uneixen més de 25 artistes els quals actuaran al festival temàtic els dies 20, 21 i 22 de juliol en la localitat saforenca. A esta darrera confirmació s’hi afegeix també la banda guanyadora del concurs del festival del 19 de maig, La Ganga Calé, des de Madrid.

La tematització filibustera és d’allò més ambiciosa en una localitat i estació de l’any que s’adapten com anell al dit. Per això, el vídeo promocional compta amb la veu castellana de Johnny Depp i la història del desembarcament de Rock, El Pirata en la platja de Gandia junt amb la seua tripulació: tots els artistes del festival. Conqueriran tots els grups la ciutat saforenca?

La tripulació del festival és d’allò més poderosa i variada. Els amants del rock, del rap, del reggae, del mestissatge i de la fusió folk trobaran en Gandia un festival que els conquerirà. Des del País Valencià: el reggae dels ontinyentins Auxili, el mestissatge dels alcoians El Diluvi, els pegolins Smoking Souls, des de Barcelona l’ska de La Pegatina i el reggae de Green Valley, el rap madrileny de Rayden o el de sevillà Toteking i reggae sard de Train to Roots entre moltes més confirmacions. Les entrades es poden comprar ja en línia a la web oficial del festival.

pirata rock festival

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €