Cinema i Televisió

El podcast Cinestèsia crea una llista de festivals valencians del seté art

Pau Berga | 22 agost 2017

CinestèsiaEl podcast Cinestèsia ha creat una base de dades de festivals valencians del seté art. La informació compilada es troba al seu bloc i és d’accés públic. L’autor d’esta tasca investigadora ha estat, com han dit al seu Twitter, el 50% de Cinestèsia: el comunicador audiovisual Pablo Plaza.

El llistat té un total de 35 festivals de cinema registrats i ordenats de manera cronològica, pels mesos en els quals es celebren. També s’indica els gèneres i localitzacions, així com, els enllaços a les pàgines oficials. Des de Cinestèsia animen a les usuàries a aportar el seu granet de sorra i comentar per les seus xarxes tots aquells festivals del setè art del País Valencià que no estiguen mencionats a la base de dades.

Cinestèsia és un podcast nascut 2009 i fet des de l’altruisme de dos joves valencians, Lluís Campello i Pablo Plaza. Han produït un total de 25 programes en la darrera temporada -i més de 100 en total- ho fan des dels estudis de Mislata Ràdio (88.8 FM) i emeten per ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i a la cadena en línia Ràdio Terra. Al programa parlen de cinema, sèries i, a més a més, fan concursos i entrevistes.

El podcast cinèfil, de fet, fou un dels participants a les jornades organitzades per la Tresdeu sobre podcasting el passat novembre del 2016, a Las Naves. El podcast en valencià està present, no només a plataformes d’àudio, sinó també a dieverses xarxes socials, com Facebook, Instagram i Twitter. El seu contingut -més enllà de l’àudio- també el gestionen a la seua web www.cinestesiaweb.com.

, , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.