[GALERIA] Les espectaculars fotos del Medusa Sunbeach 2017

Medusa apunta al rècord d’aquest estiu a l’estat espanyol en tancar amb 165.000 assistents. El festival supera les seues expectatives de públic i ambient en els seus tres dies grans. I  a continuació podreu gaudir de les millors fotografies del festival.

Un any més, l’espectacle visual dels seus grans escenaris decorats amb art faller, llums, làser i focs artificials ha sigut el més comentat. En la sessió de clausura de l’esdeveniment principal actuaren Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Dannic, Joseph Capria, Paul Kalkbrenner i Kate Ryan, entre altres.

El Medusa Sunbeach s’ha consolidat en el cor del calendari de festivals del nostre país amb una fórmula que combina els millors DJs de música electrònica del món (EDM, Techno, House, Hardstyle, Remember…) amb l’espectacle visual. De fet, l’aspecte de Medusa 2017 que més expectació ha generat és l’univers d’imatge construït entorn de la fantasia ’Jungle Carnival’, inspirada en la selva i la vida salvatge.

La programació musical es perllongarà en Medusa fins hui ben entrada la nit amb el tour mundial de la mítica discoteca Space Eivissa amb Steve Lawler, Stefano Noferini, Los Suruba, Neverdogs i Wally López.

 

Fotos de BrakeThin, Daniel González, Daniel Vazquez, Raúl Barcia i Raúl López

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €