Heu vist el programa de les Festes de Sueca d’enguany?

SuecaSueca comptarà en els seus pròxims festejos amb tres grans esdeveniments. D’una banda, la capital riberenca ha estat elegida enguany per a la celebració de la final del Concurs Sona La Dipu Pop-Rock, impulsat per la Diputació de València. Serà, per tant, a Sueca on es decidirà el guanyador del certamen. Els finalistes actuaran en un concert amb La Raíz, Zoo, Oques Grasses i Escala i Corda Djs.

Enguany, com a novetat, i al coincidir amb l’inici del cap de setmana, també s’ha programat una cita musical, gratuïta per al públic, per a la vetlada del dia gran de les festes de Sueca que amenitzarà el grup Jarabe de Palo, un dels millors del panorama musical estatal. Esta serà l’única oportunitat de viure un concert de la banda en gran format en tot el territori valencià. Després del concert de Pau Donès la vetllada la tancarà Santi Bertomeu i el seu “Tallarina On Tour“.

I en este 2017, el municipi celebrarà també la IV edició del Festival EspigaRock. La música en valencià i les lletres reivindicatives tornaran a ser les protagonistes de l’esdeveniment que completa el cartell d’esta edició amb Boikot, Aspencat, Ebri Knight, Smoking Souls, Pupil·les, Mafalda, Dj Rule, i Barbaritats, els guanyadors del primer Concurs EspigaRock.

També hi ha programada una vetlada amenitzada per les orquestres Gravity i La Máscarai diferents tributs, una fórmula reeixida entre el públic de les festes de Sueca, que enguany rememoraran la música dels 80’s amb 80’s Jotajaybers i al grup de versions d’Héroes del Silencio. Mentre que un dels primers actes serà a càrrec de l’Orquestra La Tribu.

A estes se sumen altres propostes musicals com ara els xous del Parapafest o Noctambulàndia. I en el mateix capítol d’esdeveniments musicals cal destacar l’actuació de Maria del Mar Bonet, que tornarà a Sueca en una cita emmarcada en la seua nova gira, “50 anys d’escenaris“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €