Frank Surimi, nou youtuber amb missatge compromés

Frank Surimi en la portada del segon vídeo que va pujar a Youtube

Ha nascut un nou youtuber en valencià. Es diu Frank Surimi i recentment s’ha estrenat penjant vídeos a través d’aquesta plataforma. Fa un mes va fer la primera publicació parlant sobre feminisme, sobre la participació de l’home en aquest moviment i sobre l’heteropatriarcat en general. En aquest debut va comptar amb la col·laboració de Zoe. Ella va explicar als vidents el paper que per a ella hauria d’assumir l’home en el moviment feminista.

Després del seu debut, n’ha publicat dos vídeos més. El segon té com a títol Maricons. En la descripció, Frank Surimi escriu que “vivim en un sistema on se’ns jutja per no seguir els comportaments ‘socialment acceptats’. Però què passa quan no els seguim? Quines són les conseqüències? Reflexionem una mica sobre això”. I eixa línia de reflexió segueix l’últim vídeo publicat fa poc més d’una setmana. En aquest cas Frank parla de racisme, a partir del cas de l’home del metro de Madrid que va atacar verbalment un matrimoni musulmà.

Què fa Frank Surimi a Youtube?

Ell assegura que «aquest canal neix amb la idea principal de reflexionar al voltant de tots aquells col·lectius dels quals encara ens queda molt per aprendre». La seua intenció és obrir una finestra a la diversitat. «Fugim dels convencionalismes, reivindiquem drets i denunciem la desigualtat».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €