Notícies

Frank Surimi, nou youtuber amb missatge compromés

Redacció | 22 setembre 2017

Frank Surimi en la portada del segon vídeo que va pujar a Youtube

Ha nascut un nou youtuber en valencià. Es diu Frank Surimi i recentment s’ha estrenat penjant vídeos a través d’aquesta plataforma. Fa un mes va fer la primera publicació parlant sobre feminisme, sobre la participació de l’home en aquest moviment i sobre l’heteropatriarcat en general. En aquest debut va comptar amb la col·laboració de Zoe. Ella va explicar als vidents el paper que per a ella hauria d’assumir l’home en el moviment feminista.

Després del seu debut, n’ha publicat dos vídeos més. El segon té com a títol Maricons. En la descripció, Frank Surimi escriu que “vivim en un sistema on se’ns jutja per no seguir els comportaments ‘socialment acceptats’. Però què passa quan no els seguim? Quines són les conseqüències? Reflexionem una mica sobre això”. I eixa línia de reflexió segueix l’últim vídeo publicat fa poc més d’una setmana. En aquest cas Frank parla de racisme, a partir del cas de l’home del metro de Madrid que va atacar verbalment un matrimoni musulmà.

Què fa Frank Surimi a Youtube?

Ell assegura que «aquest canal neix amb la idea principal de reflexionar al voltant de tots aquells col·lectius dels quals encara ens queda molt per aprendre». La seua intenció és obrir una finestra a la diversitat. «Fugim dels convencionalismes, reivindiquem drets i denunciem la desigualtat».

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. QUÈ ENS PASSA ALS VALENCIANS? + BOOKTAG | FRANK SURIMI de Frank Surimi | Youtubers.cat - 27 abril 2018

    […] *Article de la Tresdeu: https://www.tresdeu.com/2017/09/frank-surimi-nou-youtuber.html […]

  2. QUÈ ENS PASSA ALS VALENCIANS? + BOOKTAG | FRANK SURIMI - Youtubers.cat - 7 febrer 2019

    […] *Article de la Tresdeu: https://www.tresdeu.com/2017/09/frank-surimi-nou-youtuber.html […]

  3. Xarrades Millennial: Menys menjar caps i més menjar figues | Tresdeu.com - 6 març 2020

    […] nou format Xarrades Millennial està coproduït i codirigit per Frank Surimi i David Ramón. També cal destacar que ha comptat amb l’ajuda d’Adrien Harrison i Dani […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.