Miquel Serrano o com triomfar a casa des d’Alemanya

Miquel Serrano DE POBLE o com triomfar a casa des d'Alemanya

Miquel Serrano és un dels humoristes valencians que més de moda està, especialment pels vídeos que publica a Youtube. En ells comenta —mitjançant el personatge ‘Miquel Serrano DE POBLE’— diferents situacions divertides des d’una òptica valenciana i de poble. Aquestes paròdies han portat el vila-realenc a tindre desenes de milers de visites als continguts del seu canal i més de 6000 subscriptors. Per sumar un ingredient més, es pot dir que Miquel Serrano té la fórmula de l’èxit des de l’exili, ja que va haver d’emigrar a Alemanya ofegat per la crisi econòmica. També té altre canal amb vora 40.000 subscriptors on comenta diferents temes de la vida quotidiana i de l’actualitat.

Humor valencià des del centre d’Europa

Tot i que Serrano viu i treballa a Alemanya, segurament mai havia sigut tan conegut arreu de les comarques del País Valencià. Ara ho és gràcies als vídeos de ‘Miquel Serrano DE POBLE’. Que no hi haja confusió. Tot i que comparteix nom i cognom amb el vertader Serrano, aquest ‘DE POBLE’ és un personatge que ell mateix s’ha creat per parodiar el prototip de persona de poble que tothom té al cap. Els temes que aborda són molt diversos.

Paella alemanya comentada per ‘Miquel Serrano DE POBLE’

Un dels vídeos més visitats d’aquest canal de Miquel Serrano és ‘El comentarista de PAELLA CUADRA ALEMANA’. En ell narra —en clau valenciana—, com un alemany fa una paella sobre una safata de forn quadrada. Les barbaritats van succeint-se.

Guanyador del concurs Vull ser com l’Homo Apm?

Però no és que Miquel Serrano s’haja donat a conèixer amb els vídeos del seu personatge Miquel Serrano DE POBLE. Des de fa anys fa imitacions de diferents personatges famosos. De fet, en 2013, Serrano va ser el guanyador del concurs Vull ser com l’Homo Apm?, imposant-se a més de 500 persones participants. Com a premi, va participar en un capítol del conegut programa de TV3 amb l’Homo Apm original.

Miquel Serrano com a DJ

A banda de tot això, Miquel Serrano és punxadiscos des de fa molts anys. De fet, ha sigut durant molt de temps DJ resident en nombroses sales de La Plana. Destaca que el Techno és l’estil de música que més li agrada, tot i que ha estat lligat a molts altres. Miquel Serrano té una sèrie de vídeos en els quals també fa humor de les diferents circumstàncies amb què es troba un DJ durant la seua feina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €