El València CF eSports inicia una nova aventura a Clash Royale

El València C.F inicia una aventura a Clash Royale

La secció de videojocs del València Club de Futbol eSports ha anunciat en les últimes setmanes la seua incorporació a la competició d’un dels jocs per a mòbil més famosos, el Clash Royale. El club ja ha confirmat alguns dels jugadors que defensaran els colors blanc i negres en aquesta nova aventura. Entre ells destaquen DanyilNaginataShakto i ÁngelTheJoker‘ Fernández, jugadors professionals que han format part de la selecció espanyola. A banda d’això, al Twitter de la secció han publicat un formulari perquè s’apunte tothom que vulga participar en l’equip de Clash Royale.

Equip competitiu «per plantar cara als millors»

El València CF eSports pretén lluitar amb els millors equips d’aquest joc de Supercell. És per això que l’equip capitanejat per Mercurialdo s’ha fet amb una nòmina de jugadors molt destacable. A banda dels professionals Naginata i TheJoker, la plantilla està formada per homes amb un gran palmarés. Juan JuanxX Serraller ha guanyat l’OnlineChampion i l’AlbertusCup. Fernando Ferchu Alcázar va ser finalista en TheMobilition, Top 32 en Gamepolis i Top 16 en Gamergy. Per la seua banda, Fernando Fernando725 va jugar amb la selecció del Perú en els CRWorlds, i va ser campió de la DracoCup i la TGX. Per últim, Asier ByMoodz Meldibelzua ha aconseguit títols en la TGX, la Copa Cohete, la Liga Leyenda i LCR. La resta de l’equip tècnic estarà format pel coordinador Borja KaoK i l’analista AsturGoku.

La plantilla no està tancada

Tot i el fitxatge d’aquests grans jugadors, encara falta gent per completar la plantilla. És per això que el València CF eSports ha publicat un qüestionari al seu compte de Twitter. La gent que vulga aspirar a defensar els colors del club de Mestalla té l’oportunitat de formar part del procés de selecció.

El València C.F comença inicia una nova aventura a Clash Royale

 

Expansió del projecte

L’anunci de l’entrada del València CF a Clash Royale arriba després de la mala notícia per la retirada de l’equip de la màxima competició de League of Legends. No obstant això, el General Manager de la secció, Sergio Benet, va declarar que «la implementació de Clahs Royale en el panorama competitiu ens pareix una oportunitat perfecta per continuar expandint el nostre projecte. Aquest any ens hem proposat créixer en tots els àmbits esportius en els que ens siga possible, i tenim capacitat i mitjans per fer un equip molt competitiu».

Altres equips del València C.F eSports

L’esquadra de Clash Royale se suma així als equips que el València ja té consolidats al món dels eSports. El Hearthstone, el Fifa 17 1vs1 i 11vs11 i la Rocket League són els jocs on el club de Mestalla ja té representació destacada. El València CF que va ser el club de la primera divisió espanyola pioner en la posada en marxa d’una secció de videojocs. Un món que creix en rellevància i nombre de seguidors de manera exponencial.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €