El blog de Clara Berenguer, referent en llibres infantils

Llibreria Il·lustrada és el nom del blog de Clara Berenguer. Tot ell gira entorn dels llibres infantils. «Els llibres per a infants i, sobretot, les il·lustracions que acompanyen aquests textos s’han convertit en el meu principal objecte d’estudi degut a la tesi doctoral que he fet sobre la il·lustració infantil valenciana i, més concretament, sobre les il·lustracions infantils que el reconegut il·lustrador valencià Miguel Calatayud ha anat publicant al llarg de la seua trajectòria professional». Les seues ressenyes en diferents mitjans de comunicació, i el blog abans nomenat, són un referent en la matèria al País Valencià.

El blog de Clara Berenguer

Clara Berenguer

Portada del blog ‘Llibreria Il·lustrada’

Llibreria Il·lustrada és un blog ben cuidat on Clara Berenguer comparteix recomanacions d’editorials, llibres i il·lustradors, resums d’estudis i d’investigacions, reflexions personals… Els articles i les ressenyes ocupen un gran espai. Són articles publicats a mitjans com Saó, Lletres Valencianes, o més recentment a Valencia PlazaLlibreria Il·lustrada és un bon espai per a trobar bons llibres infantils. Ja estem quasi en novembre i regalar lectura i il·lustració als més menuts aquest nadal sempre és una bona opció.

Autora de ‘Quan xiula l’avi’

Clara BerenguerBerenguer es va estrenar com autora amb el llibre Quan xiula l’avi (novembre 2015). Ella es va encarregar del text i César Barceló de les il·lustracions. Gràcies a aquesta obra, van aconseguir el II Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat “Ciutat de Benicarló”.

A banda d’aquest reconeixement, Clara Berenguer també va ser guardonada amb el XV Premi Aurora Díaz-Plaja de crítica i estudi de la literatura infantil i juvenil catalana, pel conjunt de ressenyes publicades a la revista Lletres Valencianes durant l’any 2015 (setembre 2016).

La seua formació, trajectòria, dedicació i un bon gust destacable, fan del seu blog una pàgina molt recomanable per a totes aquelles persones que estiguen interessades en llibres infantils. Una gran opció per treure idees de cara als regals nadalencs.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €