Oportunitats de veure ‘Estiu 1993’ i ‘Júlia Ist’ en versió original

Estiu 1993 és candidata a estar nominada per als Òscars d'enguany

A l’Aragó Cinema de València ofereixen l’oportunitat al públic valencià de gaudir —en versió original, per 3,50 i 4 euros— de dos pel·lícules catalanes molt destacables de 2017. Estiu 1993 ha estat triada per l’Acadèmia del Cine Espanyol per a optar a una nominació en els pròxims Òscars. L’obra dirigida per Carla Simón ha rebut el premi a la Millor Òpera Primera de l’última Berlinale i la Biznaga de Plata a la Millor Pel·lícula en el Festival de Màlaga. D’altra banda, els Aragó Cinema també projectaran Júlia Ist. Elena Martín dirigeix i protagonitza aquesta pel·lícula que narra la història d’una jove que, en arribar a Berlín per a disfrutar d’un any d’Erasmus, se n’adona que no es coneix a ella mateixa.

Podeu consultar la programació d’Aragó Cinema entrant directament a aquest enllaç. Nosaltres ens centrem en aquests dos films.

‘Estiu 1993’

Del dilluns 23 al dijous 27, a les 18.45 hores

Frida (Laia Artigas), una xiqueta de sis anys, afronta el primer estiu de la seua vida amb la seua nova família adoptiva després de la mort de la seua mare. Lluny del seu entorn proper, en ple camp, la xiqueta haurà d’adaptar-se a una nova vida.

‘Júlia Ist

De dilluns a dimecres a les 19.15 hores

Abans d’anar-se’n a Berlín d’Erasmus, el futur semblava molt clar per a Júlia (Elena Martín), una estudiant d’arquitectura de 21 anys. Una vegada allí, completament sola per primera vegada, s’adona que no es coneix tan bé a si mateixa com pensava i que no té ni idea del que vol fer. Haurà d’assumir el repte de construir-se una nova vida en una ciutat enorme i plena de gent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €