Festivern 2017/2018: Ja es coneix el cartell complet

Festivern 2017/2018. Cartell definitiuEl festival d’hivern de les comarques centrals valencianes afronta una nova edició amb un cartell eclèctic que recull en un mateix escenari les actuacions de Txarango, Zoo, la M.O.DA i Boikot així com els concerts de Xavi Sarrià, Lágrimas de Sangre, Sons of Aguirre, El Diluvi, Sara Lugo o Smoking Souls. Tretze anys de trajectòria avalen al festival de cap d’any per excel·lència i tretze bandes faran ballar el públic fins a l’extenuació el 31 de desembre sota l’envelat del Festivern 17/18.

Txarango traslladarà a Tavernes de la Valldigna el batec del seu darrer treball El Cor de la Terra. Mentre que el so de les corbelles i els ventiladors del grup més impresentable de l’escena musical valenciana Zoo encendrà la darrera nit de l’any amb el potent repertori que els caracteritza.

Al seu torn, Lágrimas de Sangre i Smoking Souls faran seues les veus dels assistents al Festivern en companyia de El Diluvi, Sara Lugo, Ebri Knight o Vendetta. Una nit que demostra com la nostra música creix vigorosa amb The Gramophones All Star, Tesa, Frida, Pupil·les i el gran Plan B.

El Festivern s’instal·la per setena vegada consecutiva a Tavernes de la Valldigna (la Safor). Una ciutat que acull als i les assistents al festival amb el millor dels seus somriures, zona d’acampada gratuïta i un munt d’activitats culturals i esportives. De fet, com passa en les festes d’hivern de les comarques centrals valencianes, tant el 30 com el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre d’activitats al carrer, concerts i també del concurs de paelles, d’un vermut musical a càrrec de Toni de l’Hostal i Bandits i del correbars amb la Trocamba Matanusca. Enguany l’encarregat de les campanades serà, una vegada més, el Conill Merut acompanyat de l’Entradeta festivernera.

Sense patrocinadors comercials i autogestionat per la cooperativa valenciana Cercavila, el Festivern recupera en 2017, a través del Fòrum Social, una part de l’esperit crític i de formació que l’identifica amb la celebració d’una sèrie de debats i xarrades sobre temes d’actualitat.

ENTRADES ONLINE // productesdelaterra.cat
PUNTS DE VENDA anticipada (dies 30 i 31): 31€ || taquilla (dies 30 i 31): 36€

Alacant // Casal Tio Cuc
Alzira // Llibreria 35 Formiguetes
Barcelona // Partisano · Productes de la terra (Vila de Gràcia)
Castelló de la Plana // Llibreria Babel
Gandia // Gavina llibres
Girona // Partisano
Ontinyent // Tot instruments · Ca la Mera
Pedreguer // Llibreria Mestral
Reus // Bat a Bat Kultur
Tavernes de la Valldigna // Bar Tròlec
València // Terra · Racó de la Corbella · Octubre CCC · Macondo
Xàtiva // Llibreria La Costera

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €