Mésdemil repassarà els 10 anys de vida ressuscitant els seus origens

Mésdemil baixa la persiana després de 10 anys

Com molts ja sabreu, el segell discogràfic Mésdemil ha anunciat que baixa la persiana. A finals de desembre cesarà la seua activitat, però ho farà amb una gran festa de comiat que ja han anunciat. El 27 de desembre, a la sala 16 Toneladas, actuaran molts dels artisques que han acompanyat a Mésdemil en els seus 10 anys d’existència. Andreu Valor, Mireia Vives i Borja Penalba, MC Alberto, Pellikana, Candela Roots, Mox, Gener i Herba Negra. A més, hi haurà dos reaparicions, dels mítics Bakanal i Rapsodes, els grups amb què van començar l’aventura.

10 anys de Mésdemil

Els companys de Mésdemil s’han mostrat «molt satisfets» amb el treball desenvolupat durant els 10 anys que han estat al peu del canó. «Tancarem amb 132 referències editades, moltes experiències viscudes, moltes coses apreses i moltes alegries». Expliquen que la raó principal que els ha dut a prendre aquesta decisió han estat «els problemes econòmics que ens han acompanyat des dels inicis i mai ens han abandonat. Així que hem decidit plegar per a dedicar-nos a altres projectes, però ho farem amb una gran festa de comiat». Les entrades per a la festa es poden comprar a la seua pàgina web.

La tenda de Mésdemil, gran opció per Nadal

La tenda online de Mésdemil continua activa i amb una gran quantitat de discos per a regalar per Nadal. L’oportunitat és molt bona per qui vulga comprar música de qualitat i de pas, ajudar a un segell discogràfic que ha treballat incansablement durant l’última dècada.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €